Menyingkap Kidal

Foto saya
Bandar Tebrau, Johor Darul Tak`zim, Malaysia
Aku yang suatu ketika dulu terlalu gilakan kamera. Dan kini aku begitu konstruk untuk mempelajari 'mood' dan 'skill' untuk mendapatkan gambar yang menarik. Aku masih lagi belajar cara-cara mengendalikan kamera bersama orang yang tersayang. Dia juga tidak kurang hebat. Canon kesayanganku, chentaku juga aku sayang. 1000D akan menjadi kesayanganku sampai bila-bila. =)
Blog Widget by LinkWithin

Khamis, 27 Ogos 2009

Bila PhotoKidal Sapport Frenzy.Fm

Masa : 11:48 a.m
Hari : Jumaat
Tarikh : 28/8/2009
DJ : Syuk
Lagu : 1) Sujud - Mawi feat. KRU
            2) Bukan Superstar - Project Pop







Giloss. Bila permintaan lagu aku di mainkan oleh DJ Syuk!! TERUJA. Bro, thanx sebab promot skali blog nih. Huhuhu. Ni review yang aku jumpa.
Umur : 22 tahun
Tempat lahir : Felda Sungai Kemahal Triang
Sekolah : Sekolah Tuanku Abdul Rahman Ipoh
Lanjutan pelajaran : UiTM Pahang - jurusan Diploma Pengajian Perniagaan
                                  UiTM Terengganu - jurusan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan(Pengurusan Operasi)


Nota kaki :
Jom sapport Frenzy.Fm. http://dakfm-request.blogspot.com/

10 mulut jahat? :

  1. ░♥si lampu neon♥░ berkata...

    selalunye aku nampak org tepek DESA FM< ni frenzy plak? huhuhu

  2. PhotoKidal berkata...

    Huhuhu... Frenzy.Fm mayukkk!!

  3. sYuk berkata...

    terharu betol dengan entry neh..thanz byk2 ey coz support frenzy fm..malu plak bile de profile djsYuk kat sini..wakakaka..ajak la ramai2 lagi mmbe2 support Frenzy fm..
    jgn lupe sign in dekat guestbook sYuk k..
    tengkiu byk3

  4. chipsmore berkata...

    frenzy fm?? radio baru kah??? heee ;)

  5. miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

    puyooo. radio baru:)

    beshhhh x?

  6. PhotoKidal berkata...

    sYuk : huhuhu... xde apa laaaa, aku saja buat skit benda utk ko.. hakhakhak..

  7. PhotoKidal berkata...

    chipsmore : yup, nk tau lebih lanjut... tanya si djsYuk tu..
    lalalalala...

  8. PhotoKidal berkata...

    miss lolly a.k.a luvfareda : beshhhh gilosss..

  9. sYuk berkata...

    Nak kata baru xde la baru sgt cuma berlaku beberapa transformasi pada radio ini..pada mulanya dikenali sebagai Dak-YM FM dan sekarang sudah dikenali sebagai Frenzy.FM..jom ramai2 menggempakkan stesen radio ini..

  10. DaKMuO berkata...

    Salam..

    Xyah citer banyak..

    Memang gempak punya..

    leh dgr kat blog ni..

    atau leh join terus ke web rasmi Frenzy.Fm di http://Www.FrenzyFm.My

    Laaaayaaannnnn....